• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - The Irishman

€175,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Martin Scorsese wordt al lang vereerd als een van onze grootste levende regisseurs; zijn carrière omvat meer dan 50 jaar en omvat enkele van de meest gevierde Amerikaanse gangsterfilms - van Mean Streets tot Casino en, natuurlijk, Goodfellas. Zijn laatste uitstapje naar het genre is The Irishman, een majestueus epos dat gewaagd, nieuw terrein beslaat. Met in de hoofdrol Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci, onderzoekt de film de georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika door de ogen van de veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, Frank Sheeran, een oplichter en huurmoordenaar die samenwerkte met enkele van de meest beruchte figuren van de 20e eeuw. Spannend decennia vertelt de film een ​​van de grootste onopgeloste mysteries in de Amerikaanse geschiedenis, de verdwijning van de legendarische vakbondsbaas Jimmy Hoffa, en biedt een monumentale reis door de verborgen gangen van de georganiseerde misdaad: de innerlijke werking, rivaliteit en verbindingen met de reguliere politiek.

Met speciale on-set fotografie en studioportretten van Brigitte Lacombe, unit-fotografie van Niko Tavernise en een tekst van auteur en filmcriticus Tom Shone neemt deze prachtige monografie lezers achter de schermen en onderzoekt het maken van The Irishman in de context van Scorsese's expansieve carrière. Via interviews met Scorsese, De Niro, Pacino, Pesci en de rest van het cast- en creatieve team van de film, plaatst Shone The Irishman als een herinnering aan Scorsese 'eigen leven en tijden - een intieme en snijdende meditatie over loyaliteit, verraad en spijt.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover in a slipcase
Afmeting: L 35.7 x B 28 x D 4.2 cm
Pagina's: 240
Auteur: Martin Scorsese