• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - Cigars - The Impossible Collection

€920,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

[powr-media-gallery id="bbf3d334_1579870866"]

De Impossible Collection of Cigars  stelt de ultieme humidor voor vol met de meest opmerkelijke sigaren uit de twintigste en eenentwintigste eeuw van de meest prestigieuze makers. Net als de pop van de Champagne-kurk, zijn de flick van de aansteker of de staking van de wedstrijd en de eerste trekking van de rook synoniem met feest, ontspanning en kameraadschap. Een luxueuze pauze uit de hele wereld, een uitzonderlijke, met de hand gerolde sigaar heeft zich in de loop van de eeuwen gecementeerd als een geciviliseerde passie en zachtaardige hobby.

De Impossible Collection of Sigaren is een poging voor lezers om naar de legendarische Cubaanse tabaksboerderijen te reizen, van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met de torcedores (meester sigarenrollers) terwijl ze de meest lovenswaardige en begeerde sigaren ontdekken. Gezien de verschillen en attributen van sigaren zoals Nicaragua's Padrón tot Arturo Fuente van Dominicaanse Republiek en Davidoff van Genève, Rocky Patel van Honduras tot de Graycliff van de Bahama's, en natuurlijk Cuba's arsenaal van legendarische rook, is Sigmond een lijst waarvan elke kenner alleen maar kan dromen van.

Deze handgebonden, oversized luxe-editie, met handgetipte en authentieke sigarenbanden en gepresenteerd in een traditionele sigarenkist, is een must-have voor de collectie van elke oprechte sigarenliefhebber.

Het niet-uniforme effect in het midden van het boek kan worden toegeschreven aan het handgemaakte karakter van onze serie Impossible Collection

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Handgebonden in een houten kist
Afmeting: W 45.4 x L 50.8 x D 8.8 cm
Pagina's: 232
Auteur: Aaron Sigmond