• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - Sevan Biçakçi - The Timekeeper

€175,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Sevan Biçakçi is een juwelier die geschikt is voor een Ottomaanse keizer en omvat een beheersing van traditionele technieken die grotendeels onzichtbaar zijn in hedendaagse metaalbewerking en het snijden van edelstenen. Sevan, geboren in Istanbul, is een visionair juwelier en combineert verschillende elementen van de natuur, oude mythologie en Ottomaanse geschiedenis, literatuur en architectuur in zijn bekroonde creaties. Zijn fantasierijke ontwerpen en uniek vakmanschap hebben jarenlang collega-juweliers en kenners geïntrigeerd en onder de indruk, en zijn ontzagwekkende juwelen, uniek in hun vertelkunsten, zijn zeer gewild bij 's werelds meest veeleisende en verfijnde verzamelaars.

Nu, in een studie en viering van de essentie van de tijd zelf, heeft Sevan de Ottomaanse traditie van tijdwaarneming en uurwerken verkend, die hij ontdekte door een tentoonstelling van uurwerken in het wereldberoemde Topkapi Palace Museum in Istanbul. Negen jaar lang heeft Sevan zijn verbeelding gekanaliseerd om een ​​verzameling dramatische juwelen te creëren die niet alleen de tijd vertellen, maar ook het verhaal van tijd vertellen, waarbij het rationele en het emotionele samensmelten. Deze zich ontwikkelende verzameling buitengewone uurwerken, met high-tech Zwitserse uurwerken, heeft alle allure en gratie van de originele sieraden van Sevan en brengt zijn artistieke verfijning en technische expertise naar het eeuwenoude ambacht van uurwerken.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover in a luxury slipcase
Afmeting: W 11 x L 13.9 x D 1.6 in
Pagina's:
Auteur: Sevan Biçakç