• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retouraanvraag

Retourvoorwaarden 

We hopen dat u net zoveel van uw AROWONEN-producten houdt als wij. Als u om welke reden dan ook één of meerdere producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u veertien (14) dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. We geven graag een terugbetaling als aan de retourvoorwaarden (hieronder genoteerd) is voldaan.

Houd er rekening mee dat producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele buitenverpakking moeten worden geretourneerd, die verzegeld is en daardoor ongeopend moet blijven.

Textiel kunnen wij niet terugnemen, wegens hygiëne. Retour van SALE-items is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug.

Regel een retourzending met een koerier naar keuze. De verzendkosten voor retourzending zijn niet restitueerbaar. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor retours die verloren of beschadigd zijn gegaan tijdens het transport. Daarom raden we aan een verzekerde leveringsmethode te gebruiken met tracking informatie. Daarnaast willen wij u vragen gepast inpak materiaal te gebruiken voor de retourzending, zo kan ongewenste schade voorkomen worden.  

Aanvragen van Retour

Volg deze stappen om uw product (en) te retourneren: 

  1. Meld binnen veertien (14) dagen na levering uw retour aan via mijn account. U kunt na het inloggen of aanmaken van uw account en wachtwoord, indien u als gast de bestelling had afgerond, u retour aanmelden.
  2. Klik op “Mijn Bestellingen” in het linker menu binnen de inlog omgeving. Hier kunt u een overzicht van uw recente orders terugvinden.
  3. Na het openen van de recente orders kunt u bepalen welk artikel u als retour wilt aanmelden, klik vervolgens op “Bekijken” kies hiervoor een artikel dat retour gemeld moet worden.
  4. Door te klikken op “Bekijken” opent zich een pagina waar de factuur verschijnt, onderaan de factuur op deze pagina, kunt u klikken op “Artikelen Retourneren”.
  5. Nu kunt u aangeven welk artikel(en) u retour wilt zenden/afleveren. Zorg dat het aantal klopt, en dat u geen artikelen vergeet of omwisselt.
  6. Geef aan waarom u de zending wenst te retourneren.
  7. Wij zullen de aanvraag van uw retourzending zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wij vragen u eerst verificatie voor de retourzending af te wachten. Verzend uw items niet zonder bevestiging van AROWONEN. Wij kunnen zendingen zonder goedkeuring niet afhandelen. 
  8. Na ontvangst van deze bevestiging kunt u de gewenste methode van retourzending nagaan, dit kan per post of aflevering in de winkel.

Graag ontvangen wij feedback omtrent u online bestelling, hier is in het vakje “Reactie” de ruimte voor. Wij streven continu naar verbetering en willen graag de beste service bieden. Uw feedback is hierbij erg waardevol!

Alvast bedankt namens Team-AROWONEN!

Retouradres

AROWONEN WEBSHOP 
Karel Doormanstraat 319 
3012 GH Rotterdam 
Nederland 

Nadat we uw geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we uw retourverzoek zo snel mogelijk verwerken. Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, betalen we de totale aankoopprijs graag terug naar de oorspronkelijke betaalmethode binnen veertien (14) dagen na ontvangst van uw retourzending. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contact formulier binnen “Mijn Account” indien u nog vragen of opmerkingen heeft over het retourneren van uw bestelling.

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 05-04-2023