• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Behind the interior

Ghislaine Handiri - Love & Harmony Dresses 

"We presenteren met trots een Behind The Scenes van ons project voor Love & Harmony Dresses"

30/12/2020

Bron : @arowonen, Instagram.

Meet the Woman Behind Love & Harmony Dresses 

Bedankt voor het kiezen voor AROWONEN & uw vertrouwen in ons Design Team.

Ghislaine Handiri (Gigi) is de oprichter van Love & Harmony Dresses, een merk dat ongelooflijk mooie Marokkaanse jurken verkoopt en verhuurt, perfect voor de moderne en elegante vrouw van vandaag. Ghislaine is niet alleen een succesvolle ondernemer, maar ze laat zichzelf niet ongezien op YouTube en Instagram. Haar stijl is het beste te omschrijven als; minimalistisch & modieus. We zijn zeker verslaafd aan de dagelijkse dosis content die ze met haar publiek deelt.

Bron : @handirighislaine, Instagram.

Behind the Interior

We hechten veel waarde aan esthetiek, maar we moeten ook denken aan de praktische aspecten van een interieur tijdens ons ontwerpproces. Daarom hebben we bepaalde materialen en meubels geselecteerd. In dit overzicht van onze BTS gaan we dieper in op die keuzes. Zoals u misschien al gemerkt heeft, zijn organische en dus ronde vormen dominant in dit project.  

"Organische vormen staan bekend om hun sierlijkheid en elegantie, dit past perfect bij het concept van Love & Harmony Dresses"

Onze Alvira Chair heeft de perfecte vrouwelijke vorm. Ook de ronde gordijnroedes zijn volledig aangepast aan onze filosofie.

    

Bron : @arowonen, Instagram.

Personal Touch 

Het passen van Marokkaans jurken is te vergelijken met het "wedding dress shopping", het is iets wat je doet met een grote groep vrienden/familieleden. Daarom hebben we gekozen voor een Half Moon Shaped Couch. Dit maakt het winkelen leuker en persoonlijker.

We hebben grote Baobab Geurkaarsen toegevoegd om een vrouwelijke final touch aan het interieur toe te voegen. 

Bron : @arowonen, Instagram. 

A Range of Nudes

We kozen voor een nude kleurenpalet voor dit project, vooral omdat de Love & Harmony Dresses kleurrijk en levendig zijn. We wilden niet dat de kleuren van het interieur in dit geval overheersend zouden zijn. 

    

Bron : @handirighislaine / @arowonen , Instagram. 

Thinking in Solutions

De gordijnen die we voor dit interieur hebben geselecteerd zijn "in-between" gordijnen, deze resulteren in voldoende lichtinval om de jurken van dichtbij te kunnen bekijken, maar tegelijkertijd zorgen deze gordijnen voor de nodige privacy tijdens de montage. Deze zijn op maat gemaakt, onze interieurstylisten in onze winkel hebben alle kennis in huis om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of onze winkel te bezoeken voor meer informatie. 

    

Bron : @arowonen , Instagram. 

Creating an Optical Illusion 

Spiegels konden niet ontbreken in dit interieur, een bijkomend voordeel van het gebruik van spiegels in een ruimte is de optische illusie van een grotere ruimte. We hebben besloten om de hele wand te vullen met spiegelglas, omdat het hebben van individuele spiegels erg afleidend kan zijn. We hebben gekozen voor een strakke uitstraling, de Wall Lighting Ornaments voegen de perfecte hoeveelheid elegantie en sfeer toe aan de ruimte. 

Bron : @arowonen , Instagram.

Onze professionele interieurservice  

Laat ons uw professionele identiteit vertalen naar uw interieur. Neem contact op met ons AROWONEN Interior Design Team voor vragen.