• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rose Bertram & Gregory van der Wiel

Rose Bertram & Gregory van der Wiel

KLIK HIER for their favorite AROWONEN items 

“Met trots delen wij het eindresultaat van dit moderne & trendy project voor Rose Bertram & Gregory van der Wiel”.

30/12/2020

Bron : Glamour, NL, Rose Bertram, Gregory van der Wiel & Naleya Rose. 

Meet The Family  

Allereerst bedanken wij Rose Bertram & Gregory van der Wiel voor de keuze en het vertrouwen in ons AROWONEN Design Team.

Rose Bertram is een internationaal model dat in vele internationale campagnes is verschenen, zoals; H&M, L'Oréal, Hunkemöller en nog veel meer... Ze woont samen met Gregory van der Wiel die een voormalig voetballer is. Samen hebben ze een lief dochtertje genaamd Naleya Rose, en een baby girl on the way. En we kunnen natuurlijk hun kleine hondje Sambou niet vergeten! 

    

Bron : @arowonen, Instagram.

Behind the Interior 

Het huis van Rose & Gregory is een volledig gerenoveerd herenhuis in het hart van Amsterdam. Het herenhuis heeft ongelooflijk hoge plafonds, daarom hebben wij ervoor gekozen om items te gebruiken die in de hoogte gaan. (Zoals onze Greyson Vaas en de zwarte stelling kast, zoals op de foto's hierboven) Deze elementen vullen de ruimte perfect de hoogte in.  

Bron : @arowonen, Instagram.

A Personal Touch is Key 

We hebben gezorgd voor een persoonlijk tintje aan hun interieur, we weten dat het paar houdt van Exclusive Collector items. Daarom hebben we de Exclusive Disney Mickey Mouse - By Kelly Hoppen uit onze AROWONEN Disney Collection geselecteerd om ervoor te zorgen dat hun interieur uniek is en passend bij hun persoonlijke stijl. 
    

Bron : @arowonen, Instagram.

Denken in Oplossingen 

Rose & Gregory zijn altijd bezig en veel onderweg. Dit is een van de redenen waarom we ervoor gekozen hebben om kunstbloemen in hun interieur te gebruiken. Ze zien er ook nog eens ongelooflijk echt uit, en hoef je, je geen zorgen zorgen te maken over de verzorging. Kun jij het verschil zien? Wij niet!

Je kunt deze namaak Lelie's hier shoppen, you're welcome ;)

Source : @arowonen, Instagram.

Messing is het Nieuwe Goud 

Omdat Rose erg trendy & fashionable is hebben we besloten om de nieuwste trends te verwerken in hun interieur. We kozen ervoor om messing hardware als accentkleur toe te voegen, want messing is absoluut het nieuwe goud! 

Shop onze trendy Bouclé Chairs met messing hardware voordat het te laat is!

Bron : Glamour, NL, Rose Bertram & Her sweet little dog.

Ben je ook zo in LOVE met dit project zoals wij?

KLIK HIER  en Shop Rose & Gregory's gehele interieur!