• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - Mexican Style

€85,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Met de meest levendige en originele verzameling afbeeldingen die ooit zijn samengesteld en slimme beschrijvingen van de concepten die zijn ziel definiëren, is Mexican Style een 360-graden verkenning van dit mythische en kleurrijke land. Een verademing ruimt de wolken weg die soms de unieke identiteit van het land voor buitenstaanders verdoezelen, en elke pagina in deze uitzonderlijke toevoeging aan de Style-serie van Assouline onthult de kleur en schittering van een natie die de wereld fascineert. Mexicaanse stijl is een esthetische, chaotische, verrassende en heerlijke reis die ons helpt om de herinnering, collectieve geschiedenis en het hart van dit land te begrijpen.

Auteur Susana M. Vidal toont alle facetten van Mexico, doet een diepe duik in verschillende culturele categorieën, van gastronomie tot bioscoop en natuurlijke wonderen, en toont de meest iconische functies voor elk. Met de flair van een echte liefhebber vertelt Vidal het verhaal van de Dag van de Doden, presenteert het "Frida-effect" in zijn verschillende vormen en belicht de geschiedenis van chocolade, mezcal, chili en de dualiteit tussen gisteren en vandaag, via de het diepe gemeenschappelijke gevoel van de natie - de grootste persoonlijkheidstrek van Mexico. Via zijn pagina's onthult Mexican Style wat ons echt bekoort aan de bedwelmende geest van het land.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover
Afmeting: 308 x 24 x 242 mm
Pagina's: 216
Auteur: Susana M. Vidal