• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MEUBELS

Waar licht is, is ruimte. Met de juiste verlichting kan een kamer volledig worden getransformeerd. Door verlichting op de juiste manier te gebruiken, kan een ruimte optisch worden veranderd. Het kan elke ruimte, warmer, fijner en ruimer laten lijken. Met licht wordt emotie gecreëerd. Zonlicht maakt ons vrolijk en gedimd, warm licht zorgt voor een romantisch sfeer. Met contrastwerking kunnen er decoratieve accenten worden toegevoegd aan het interieur die een wereld van verschil maken.

Met verlichting kan een kleine kamer er ruimer uitzien en kan een grote kamer knusser worden gemaakt. De mogelijkheden zijn oneindig. Met onze lampen en ons advies kunt uw woning voor altijd veranderen.

AROWONEN heeft chandeliers, vloerlampen, bureaulampen en wandlampen in allerlei verschillende stijlen in het assortiment. Onze verlichting en meubels kunnen ook op maat worden gemaakt. Alles om uw wensen realiteit te maken. U kunt verschillende combinaties maken tussen lampen en lampenkappen.

Naast de verlichting kunnen de meubels bij AROWONEN ook op maat en naar uw smaak worden gemaakt. Onze standaard collectie is met zorg samengesteld met de focus op elegante, exclusieve en verfijnde meubels. U kunt uit allerlei stoffen, kleuren en textiel kiezen. Luxe meubels kunnen erg mooi zijn om het interieur te versterken, maar kunnen ook als mooie eyecatcher worden ingezet. Wij kunnen meubilair verzorgen dat tot in de kleinste details perfect past bij uw interieur.