• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - Louis Vuitton - Marc Jacobs

€70,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Deze fascinerende publicatie presenteert de rol die twee mannen hebben gespeeld om van een klein atelier in het negentiende-eeuwse Parijs een van de meest succesvolle en erkende merken ter wereld te maken.

Louis Vuitton, het luxe huis dat bekend staat om zowel vakmanschap als een must-have design, werd in 1854 door de gelijknamige oprichter opgericht. in de belangrijkste luxueuze kofferbakmaker in Parijs, met een klantenkring die in zijn leven de Franse adel en de elite van een welvarend rijk omvatte. Eersteklas en nooit eerder geziene voorbeelden van het vakmanschap van Vuitton, samen met de mode die erin is verwerkt, zijn de hoogtepunten van deze hoofdstukken. De tweede helft van het boek onderzoekt de rol van Marc Jacobs als creatief directeur van Louis Vuitton (sinds 1997), die het Louis Vuitton-huis naar een nieuw tijdperk bracht met een reeks samenwerkingen met kunstenaars en ontwerpers - zoals Takashi Murakami, Richard Prince, en Stephen Sprouse - evenals het ontwerpen van een lijn van zeer succesvolle en gewenste kleding voor het bedrijf.

Louis Vuitton / Marc Jacobs onderzoekt twee uiteenlopende, maar vaak vergelijkbare carrières, honderd jaar uit elkaar, niet alleen een gelaagde studie van de evolutie van een luxemerk in de afgelopen 150 jaar, maar ook een viering van technische en ontwerpinnovaties in de nieuwe eeuw.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover
Afmeting:  30.7 x 27.1 x 3.7 cm
Pagina's:  300
Auteur:  Pamela Golbin