• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KAARSEN & HUISPARFUMS

KAARSEN & HUISPARFUMS

Geuren hebben een dichte relatie met emoties en herinneringen. Met een perfect geurelement in uw woning kunt u heerlijk ontspannen, nieuwe herinneringen maken van de mooie avonden in kaarslicht en de sombere winteravonden wat beter maken. Niets is meer memorabel dan een geur. Het moment dat u uw woning binnenstapt en de heerlijke geur ruikt, zult u altijd worden herinnerd aan het fijne gevoel van thuiskomen. Geurkaarsen kunnen meer licht, warmte en sfeer aan elke ruimte toevoegen. De heerlijke geur en het warme, natuurlijke licht kunnen u pure rust en ontspanning brengen.

Het is een stijlvolle toevoeging aan het interieur en de perfecte finishing touch. Daarnaast zijn kaarsen erg veelzijdig. Ze komen in allerlei verschillende vormen, kleuren en groottes voor. Er bestaat een passende kaars voor elk type interieur. Geuren zijn een vorm van zelfexpressie.

Laat uw gasten kennismaken met uw persoonlijkheid en individualiteit met behulp van geuren. In onze collectie hebben wij geurkaarsen, diffusers en roomsprays van Baobab, Versace en Linari. Deze designer items zijn er in verschillende, luxe ontwerpen. Het zijn waardevolle toevoegingen aan het interieur. AROWONEN kan u de geuren bieden die al deze wonderbaarlijke componenten met zich meebrengen.