• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ABOUT US

AROWONEN is een internationaal interieur & lifestyle bedrijf voor design woningen, meubels en accessoires. Dit familiebedrijf met dames in de hoofdrol staat al bijna een decennium aan de absolute top en biedt een wereldwijde full service van premium lifestyle producten alsmede custom stylisten en interieurontwerpers. 

Wij nodigen u uit voor een inspirerende in-store ervaring in onze decoratie boutique in Rotterdam. Waar u zelf kunt rondkijken of professioneel advies kunt krijgen terwijl u onze collectie van meer dan 50 toonaangevende merken en partners ontdekt, evenals een vleugje van onze eigen items en favorieten.

Nog meer meubels en accessoires vindt u op onze webshop, die uw keuze aan unieke items overal ter wereld levert. Wij besteden veel zorg aan de verpakking, levering en service naar onze klanten, dus uw bestelling is veilig bij ons.

Op zoek naar begeleiding? Laat ons u voorstellen aan onze professionele styling en design afdelingen, die hebben gewerkt aan een aantal van de meest verbazingwekkende projecten en huizen over de hele wereld. Wij nemen de tijd en gebruiken onze kenmerkende stijl, ervaring en manier van werken om de finishing touch te geven of ontwerpen te creëren om uw visie tot leven te laten komen met veel oog voor detail.

Onze collectie is niet altijd perfect logisch, en dat is waarom we ervan houden. We zijn trots op onze originaliteit en ons track record om altijd te vinden wat vandaag en morgen in de mode is. Een huis gaat niet over voorspelbare logica, het gaat over het juiste gevoel dat je soms niet eens kunt uitleggen. Bij ons hoeft dat niet, daar zorgen wij wel voor.

Hopelijk tot ziens,

De AROWONEN Familie