• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - Hong Kong - Heritage Art and Dreams

€175,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Hong Kong is een stad met een buzz, hardwerkend en efficiënt, maar met momenten van gratie die een glimp opvangen van zijn complexe cultuur als een van de grote financiële centra van de wereld. Dit is een deel over Hong Kong, door Hong Kongers, met originele foto's van de belangrijkste bezienswaardigheden, straten en inwoners, en anekdotes van oude bewoners. Het weerspiegelt hoe de stad voor veel mensen veel is; een stad van contrasten en diversiteit die de laatste jaren snel verandert in een culturele bestemming bij uitstek. Hong Kong: Heritage, Art & Dreams viert alles, van traditionele messenslijpers en kleermakers in de zijstraten tot het traditionele eten dat de stad tot een culinair referentiepunt maakt, van de nieuwste lokale ontwerpers, architecten en kunstenaars tot degenen die over de hele wereld worden erkend.

Gepresenteerd in samenwerking met de Rosewood Hotel groep ter gelegenheid van de lancering van haar nieuwe waterfront eigendom, The Rosewood Hong Kong, Hong Kong: Heritage, Art & Dreams nodigt de lezers uit om een privé, persoonlijk Hong Kong te delen en zich te verliezen in haar kronkelende steegjes en kleurrijke geschiedenis. 

 

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Couverture rigide dans un étui
Afmeting: 27 x 35.3 x 4.5 cm
Pagina's:  220
Auteur: Olivier Flaviano