• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - David Yurman- Cable Boek

€110,00
Stukprijs: €110,00 /
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Dit boek is een viering van het emblematische kabelmotief van Yurman en verkent de blijvende aantrekkingskracht van de vorm door de lens van een iconisch Amerikaans sieradenhuis.
Sinds 1983, toen David Yurman zijn nu legendarische kabelarmband debuteerde, is de gedraaide helix de handtekening van de Amerikaanse juwelier. Zoals Yurman zelf zegt: “Kabel is de rivier die door al onze collecties loopt.” Zijn ontwerpen verenigend - van diamanten ingelegde manchetten tot moderne uurwerken en meer - de vorm knikt naar de oudheid, terwijl Yurmans bekendheid om creativiteit en hedendaags vakmanschap wordt benadrukt. Ritmisch, sterk en flexibel, belichaamt sculpturale eenvoud en opent de deuren naar talloze mogelijkheden.
Het boek onderzoekt kabel als een archetypische vorm en het artistieke gebruik van Yurman als een grote hypothese die doordrenkt is van zowel geschiedenis als de natuur als het beeldbepalende visuele pictogram van het merk. Met nooit eerder geziene schetsen, adembenemende fotografie en informatieve tekst, zal dit prachtige volume worden gezocht door liefhebbers van design en sieraden.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Couverture cartonnée
Afmeting:  32.5 x 31.2 x 2. 5cm
Pagina's: 216
Auteur:  Paul Greenhalgh, David Yurman
Meer informatie?

Meer informatie?

Stuur uw verzoek naar onze productadviseur