• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
1 / 2

Boek - Coca-Cola - Set van drie

€75,00 €67,50
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Coca-Cola is al meer dan een eeuw een toetssteen van de moderne cultuur en een wereldwijd icoon. Eerst gedronken in een sodafontein in Atlanta, is de drank een onmiddellijk herkenbaar symbool over de hele wereld geworden, verweven in het leven en de herinneringen van mensen. Deze nieuwste toevoeging aan de best verkochte Memoire-collectie van Assouline, Coca-Cola: Film, Music, Sports, viert de brede invloed van het iconische merk op het gebied van film, muziek en atletiek. Met afbeeldingen van enkele van de meest gerespecteerde namen van deze industrieën en voorwoord geschreven door Ridley Scott, Quincy Jones en LeBron James, onderzoeken deze volumes de bekendheid van de drank in enkele van de grootste films aller tijden, de inspiratie voor legendarische muzikanten van alle genres , en de motiverende ondersteuning van atleten van de Olympische Spelen tot professionele sporten.

Deze cassette set is een must-have accessoire, niet alleen voor verzamelaars van Coca-Cola memorabilia maar ook voor liefhebbers van de Amerikaanse cultuur overal.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: 3 hardcover volumes in een slipcase
Afmeting: W 6.3 x L 8.7 x D 1.96 in
pagina's: 240
Auteur: Assouline