• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek - Barbie 60 Years of Inspiration

€175,00
Zie beschrijving betreft de levertijd.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Levertijd:
Levertijd 1-2 weken.
Indien uit voorraad leverbaar 1-3 werkdagen
 
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor actuele informatie omtrent de levertijd en voorraad. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 026-2135446 of per mail via [email protected].
 
——————————————————————

Barbie werd opgericht op 9 maart 1959 en arriveerde op het toneel en veroverde de wereld. Voorgenomen als een nieuw soort pop waarmee meisjes rollen kunnen spelen die verder gaan dan een verzorger, is Barbie de afgelopen 60 jaar een van de meest herkenbare gezichten ter wereld geworden. Barbie weerspiegelt de ambities en ambities van generaties kinderen en is veel meer dan alleen speelgoed: ze weerspiegelt de evolutie van de moderne cultuur en de uitbreiding van de rol van vrouwen in de samenleving.

Het verhaal van Barbie is een reis door zes decennia van sociale cultuur, geïnspireerd door de visie en vasthoudendheid van een vrouw, Ruth Handler, die haar persoonlijke dromen durfde na te streven ondanks tegenspoed en tegenstand. Barbie: Sixty Years of Inspiration, met een diepgaande en grappige tekst, verbindt de geschiedenis van Barbie met de geschiedenis van moderne vrouwen en benadrukt de momenten in elk decennium die hebben geleid tot de vooruitgang van vrouwen op alle gebieden, van het personeelsbestand tot sport , technologie voor de overheid, cultuur en innovatie.

Barbie: Sixty Years of Inspiration is een curator van de meest dynamische beelden uit de archieven van het merk Mattel naast belangrijke sociale en historische gebeurtenissen. Het weerspiegelt de impact van Barbie op culturele trends en illustreert haar boodschap van positieve empowerment van vrouwen. Bovenal is de missie van Barbie altijd geweest om meisjes over de hele wereld te inspireren om hun dromen te volgen en te worden wat ze willen.

Specificaties

Taal: Engels
Bindwijze: Hardcover in een luxe hoes
Afmeting: W 27.9 x L 35.3 x D 4.9 cm
Pagina's: 312
Auteur: Susan Shapiro